La Cotta van New Roots is een heerlijk veganistisch alternatief voor Italiaanse ricotta op basis van cashewnoten en zal je moeiteloos overtuigen met zijn hemelse smaak! Wordt geproduceerd volgens de traditionele methode met veganistische fermentatieculturen op basis van cashewnoten. New Roots gebruikt plantaardige ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw. Extra vierge olijfolie, tijm en lavendel geven deze La Cotta een heerlijke mediterrane smaak.
Ricotta is zeer veelzijdig. Dit plantaardige alternatief heeft een lichte en luchtige consistentie en smaakt heerlijk op brood, wordt (samen met spinazie) vaak gebruikt als vulling voor knoedels zoals tortellini, cannelloni, lasagne, voor romige sauzen en voor het bereiden van room of tiramisu.
Inhoud: 130g
Ingrediënten:
Cashewnoten* (48%), water, extra vierge olijfolie* (5%), tijm*, lavendel*, steenzout, veganistische fermentatieculturen.
(* = van gecertificeerde biologische landbouw)
Bewaren tussen 0°C en 7°C.
Kaasvervangers worden op dinsdag, woensdag of donderdag verstuurd en kunnen niet samen met honden en/of kattenvoeding worden verstuurd.